Bejelentkezés

Vásárlási információk

Vásárlási információk

 

Webáruházunkban található árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t!


Személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség!

  Csomagjainkat a Magyar Posta segítségével szállítjuk házhoz!

 

Internetes megrendelés weboldalunkon:

Megrendelésnek kizárólag azokat a vásárlásokat tekintjük, amelyek vételára a szállítási költséggel együtt számlánkra beérkezett!
A rendeléskor regisztráció szükséges. A regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek: Név, szállítási cím, valamint az e-mail és a telefonszám a későbbi kapcsolattartáshoz. Az adatlapban megadott adatokkal a befutott megrendelést ellenőrzés céljából visszaigazoló mailben egyeztetjük. A visszaigazoló mail tartalmazza a számlaszámot is a fizetéshez, amely a megrendelés befogadásához elengedhetetlen. A postai költséget előre kell minden esetben fizetni, utánvételes kiküldés jelenleg még nem elérhető. Ha esetleg nem kapott visszaigazoló e-mailt 24-48 órán belül, akkor ellenőrizze a spam szűrőjét, ha ott sincs, akkor írjon egy e-mailt, vagy hívjon bennünket! A megrendeléseket a beérkezést követően 24-48 órán belül feldolgozzuk.  Üzemeltető a megrendelt termékeket, árucikkeket a Magyar Posta által juttatja el a kuponok sikeres beváltásától, illetve nem kuponnal történő megrendeléstől számított általában 30 munkanapon belül a kupon beváltásakor, megrendeléskor a Vevő által megjelölt átvételi helyszínre. Előfordulhat ettől hosszabb szállítási idő is, ezt kérjük a megrendelés leadása előtt kalkulálja bele. A szállítás késedelmességéből bekövetkezett károkárt semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk.

Megrendelés előre utalással:
Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki, ennek köszönhetően a postás munkaidőben érkezik a megszokott módon a megadott címre. Minden terméket kizárólag ajánlott csomagban adunk fel.

 

Bruttó 20,000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan (kizárólag egy csomagban feladott termékekre érvényesíthető)!  A  megrendelés leadása után e-mailben megírjuk az utaláshoz szükséges adatokat, ami alapján a megrendelés teljes értékét előre fizetéssel kell kiegyenlíteni a postai költséggel együtt.

 

Telefonos megrendelés:
Telefonon keresztül csupán felvilágosítást tudunk adni, a megrendelés a regisztráció miatt is csak a webáruházon keresztül lehetséges.

A megrendelt termékeket minden esetben ajánlva adjuk fel, ami által a küldemény sorsa utólag is jól nyomon követhető.

 

Általános tudnivalók: 
Termék kínálatunkat naponta frissítjük, így az árak is változhatnak. Amikor megírta a megrendelését, az azon a napon érvényes áron tudja a terméket megvásárolni, a mailben amelyet a megrendeléskor elküld fel is van tüntetve az ár. Előfordulhat, hogy a terméket közben leakciózzuk, természetesen a termék kiküldése előtt ezt ellenőrizzük, amennyiben a kiküldés előtt a termék akcióba került a terméket akciós áron küldjük el Önnek, az Ön által előre fizetett teljes ár és az akciós ár közötti különbözetet pedig visszautaljuk Önnek.

Érdemes az oldalt gyakran nézegetni, mivel nap mint nap új akciós termékeket töltünk fel a webáruházba, amennyiben erről szívesen fogad tájékoztatást, azt javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre!

Internetes áruházunkban nagyon egyszerű a vásárlás, mivel a megrendelésről egy űrlapot kell kitöltenie.

 

Rendelés:

A tuticuccok.hu webshopban vásárlás előtt regisztrációra van szükség. A regisztráció során rögzítésre kerülnek a Vásárló személyes, szállítási és számlázási adatai.

 

A rendelés menete kuponos vásárlás és beváltás esetén
Kupon vásárlás esetén: sikeres tranzakció esetén egy visszaigazoló e-mailt kap a kuponpartner cégtől, amely tartalmazza a kupon kódot.
A kupont nem szükséges kinyomtatni. A kupon kizárólag a www.tuticuccok.hu weboldalon váltható be:
A kuponbeváltás menüpont alatt, jobb felső sarok, vagy a termékoldalakon található gombok megnyomásával tudja beváltani korábban megvásárolt kuponját. Írja be a kuponszolgáltatótól kapott kuponkódot az üres mezőbe majd nyomjon ok gombra. A gomb megnyomásával rendszerünk feldob egy űrlapot, melyet kérünk a megrendelése sikeres teljesítéséhez töltsön ki.  A megrendelés véglegesítéséhez az oldalon regisztrálnia kell magát.

 

A rendelés menete, e-mailben történő megrendelés esetén
Válassza a kívánt terméket weboldalunkon.
Nyomjon a termékoldalakon található "Megrendelem" gombra vagy küldjön egy e-mailt a tuticuccok.hu@gmail.comu e-mail címre.
Az e-mail tárgyába írja bele a vezetéknevét, keresztnevét és weboldalon található termék nevét, a megrendelni kívánt mennyiséget, vezetéknevét, keresztnevét, telefonszámát, e-mail címét, a kívánt szállítási módot, szállítási nevet, címet és egyéb közlendőt (pl. színválasztás, darabszám).
Ha a termékoldalon található megrendelem gombra nyom, akkor töltse ki a megnyíló regisztrációs űrlapot az útmutató alapján.
Munkatársaink mindkét esetben telefonon vagy e-mailben felveszik Önnel a kapcsolatot és bővebb információkkal látják el megrendeléséről.
A megrendelt termék árának és szállítási díjának kiegyenlítése  előrefizetéssel történik.

A rendelés ellenértékének kifizetésére banki átutalással van lehetőség. Amennyiben ehhez számviteli bizonylatra van szüksége, kérjük, a rendelés leadásakor a Megjegyzés rovatban szíveskedjen ezt jelezni. Átutaláskor megjegyzésként minden esetben tüntesse fel a nevét, címét, termék megnevezését, ellenkező esetben a rendelés teljesítése késedelmet szenvedhet! Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

 

Friendshop Market Kft.

 

  • 12011526-01427511-00100004 (Raiffeisen Bank)

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendelését csak azt követen tudjuk teljesíteni, ha rendelésének és a szállítás díjának ellenértéke a számlánkra beérkezik.

 

Levelezés
Webáruházunk számára nagyon fontos a véleménye, így szívesen vesszük a termékekkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeit, esetleges reklamációit, észrevételeit. 
E-mail címünk: tuticuccok.hu@gmail.com           


FONTOS TUDNIVALÓK:
A www.tuticuccok.hu néven futó, elektronikus kereskedelemre alkalmas, internetes oldalon (továbbiakban: webáruház) a böngésző felhasználó, vagy böngésző kiskorú törvényes képviselője, vagy korlátozottan cselekvőképes természetes személy képviselője a webáruház használatával elfogadják, magukra tekintve kötelező érvényűen tekintik az alábbiakat. A webáruház használatának tekinthető a tartós böngészés, mely a termék keresésétől, annak megrendeléséig tart. A webáruházat a 14 éven aluliak és a korlátozottan cselekvőképes természetes személyek kizárólag törvényes képviselői felügyelet alatt használhatják. A törvényes képviselő mindenkor felelőséggel tartozik az Internet használatával kapcsolatban, azaz esetünkben kiskorú vásárlási szándékával, az áruház használatával  kapcsolatban. A szülő, törvényes képviselő vállal felelősséget az áruház használatának  következtében okozott közvetlen vagy közvetett károkért. Az áruházat használó felek (vásárló, eladó) elsősorban egymás közt, kötelezően írásban (tértivevény formában) rendezik az esetleges vitás kérdéseket. Ez a felhasználóra vagy törvényes képviselőre vonatkozó, az áruház használatával kapcsolatos, legfontosabb alapfeltétel, mint az áruház használatával, vásárlási szándékkal, vásárlási jogviszonnyal létrejött speciális szerződéspont. Az áruházzal kapcsolatos bármilyen harmadik fél felé elsődlegesen közvetített megnyilvánulás e áruház használati szerződésének megszegését jelenti. A szerződés hivatalos nyelve: magyar. A szerződés a 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet 3. § (1) -nak megfelelően -a megrendelés leadásakor- történő írásos tájékoztatót tartalmaz, az a felek között írásban  megkötött szerződésnek minősül. A megkötött szerződésre magatartási kódex nem vonatkozik.

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket!