Bejelentkezés

Információk

Információk

 

Rendelés:

A tuticuccok.hu webshopban vásárlás előtt regisztrációra van szükség. A regisztráció során rögzítésre kerülnek a Vásárló szállítási és számlázási adatai.

 

Általános tudnivalók: 
Termék kínálatunkat naponta frissítjük, így az árak is változhatnak. Amikor megírta a megrendelését, az azon a napon érvényes áron tudja a terméket megvásárolni, a mailben amelyet a megrendeléskor elküld fel is van tüntetve az ár. Előfordulhat, hogy a terméket közben leakciózzuk, természetesen a termék kiküldése előtt ezt ellenőrizzük, amennyiben a kiküldés előtt a termék akcióba került a terméket akciós áron küldjük el Önnek, az Ön által előre fizetett teljes ár és az akciós ár közötti különbözetet pedig visszautaljuk Önnek.

Érdemes az oldalt gyakran nézegetni, mivel nap mint nap új akciós termékeket töltünk fel a webáruházba, amennyiben erről szívesen fogad tájékoztatást, azt javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre!

Internetes áruházunkban nagyon egyszerű a vásárlás, mivel a megrendelésről egy űrlapot kell kitöltenie.

 

A rendelés menete kuponos vásárlás és beváltás esetén
Kupon vásárlás esetén: sikeres tranzakció esetén egy visszaigazoló e-mailt kap a kuponos cégtől, amely tartalmazza a kupon kódot.
A kupont nem szükséges kinyomtatni. A kupon kizárólag a www.tuticuccok.hu weboldalon váltható be:
A kuponbeváltás menüpont alatt, jobb felső sarok, vagy a termékoldalakon található gombok megnyomásával tudja beváltani korábban megvásárolt kuponját. Írja be a kuponszolgáltatótól kapott kuponkódot az üres mezőbe majd nyomjon ok gombra. A gomb megnyomásával rendszerünk feldob egy űrlapot, melyet kérünk a megrendelése sikeres teljesítéséhez töltsön ki.  A megrendelés véglegesítéséhez az oldalon regisztrálnia kell magát.

 

A rendelés menete, e-mailben történő megrendelés esetén
Válassza a kívánt terméket weboldalunkon.
Nyomjon a termékoldalakon található "Megrendelem" gombra vagy küldjön egy e-mailt a tuticuccok.hu@gmail.com e-mail címre.
Az e-mail tárgyába írja bele a vezetéknevét, keresztnevét és weboldalon található termék nevét, a megrendelni kívánt mennyiséget, vezetéknevét, keresztnevét, telefonszámát, e-mail címét, a kívánt szállítási módot, szállítási nevet, címet és egyéb közlendőt (pl. színválasztás, darabszám).
Ha a termékoldalon található megrendelem gombra nyom, akkor töltse ki a megnyíló regisztrációs űrlapot az útmutató alapján.
Munkatársaink mindkét esetben telefonon vagy e-mailben felveszik Önnel a kapcsolatot és bővebb információkkal látják el megrendeléséről.
A megrendelt termék árának és szállítási díjának kiegyenlítése  előrefizetéssel történik.

A rendelés ellenértékének kifizetésére banki átutalással van lehetőség. Amennyiben ehhez számviteli bizonylatra van szüksége, kérjük, a rendelés leadásakor a Megjegyzés rovatban szíveskedjen ezt jelezni. Átutaláskor megjegyzésként minden esetben tüntesse fel a nevét, címét, termék megnevezését, ellenkező esetben a rendelés teljesítése késedelmet szenvedhet! Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

 

Frienshop Market Kft.

 

  • 12011526-01427511-00100004 (Raiffeisen Bank)

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendelését csak azt követen tudjuk teljesíteni, ha rendelésének és a szállítás díjának ellenértéke a számlánkra beérkezik.

 

Levelezés
Webáruházunk számára nagyon fontos a véleménye, így szívesen vesszük a termékekkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeit, esetleges reklamációit, észrevételeit. 
E-mail címünk: tuticuccok.hu@gmail.com          

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket!