Bejelentkezés

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók

 

A megrendelés leadásához pontosan tölts ki minden mezőt a megrendelési felületen! Az általad megadott adatok és formátum alapján készül minden nyomtatvány: posta címke, kísérő jegyzék, szállítólevél, számla, stb. A megrendelés esetleges pontosítása céljából munkatársunk megkereshet e-mailben, illetve telefonon.

 

·         Csomagjainkat a Magyar Posta segítségével szállítjuk házhoz!

·         Csomagjainkat előre utalással lehet fizetni.

·         Személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség!

·         Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki, ennek köszönhetően a postás munkaidőben érkezik a megszokott módon a megadott címre. Minden terméket kizárólag ajánlott csomagban adunk fel.

 

Bruttó 20,000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan (egy csomagban feladott termékek esetén)!

·         A  nem kuponos megrendelés leadása után e-mailben megírjuk az utaláshoz szükséges adatokat, ami alapján a megrendelés teljes értékét előre fizetéssel kell kiegyenlíteni a postai költséggel együtt.

·         Üzemeltető a megrendelt termékeket, árucikkeket a Magyar Posta által juttatja el a kuponok sikeres beváltásától, illetve nem kuponnal történő megrendeléstől számított általában 30 munkanapon belül a kupon beváltásakor, megrendeléskor a Vevő által megjelölt átvételi helyszínre. Előfordulhat ettől hosszabb szállítási idő is, ezt kérjük a megrendelés leadása előtt kalkulálja bele.
Vannak olyan termékek amelyeknek csupán néhány nap a szállítási határideje, ez attól függ, hogy van e készleten, erről tud érdeklődni a megrendelés leadása előtt is e-mailben.  

A Vevő által visszaigazolt megrendelést követően, ha a kézbesítési címen a Vevő nem található vagy nem veszi át a megrendelt terméket, a felmerülő meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a Vevőt terhelik, ezeket köteles megtéríteni Üzemeltető számára.

·         Az át nem vett,  visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a Vevőre terheljük. Az át nem vett küldemény nem minősül a rendeléstől való elállásnak, a megrendelés továbbra is érvényes a Vevő felé.

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket!